Talpmasszázs Budapesten

Masszázsaim

Nagy szeretettel várunk masszázs manufaktúránkban, mely Budapesten a 13. kerületben található. Az elmúlt években a nagyvilágban összeszedett tudásunkat most a 13. kerületben összpontosítjuk. Népszerű masszázsaink között szerepel a talpmasszázs, ahol a talpreflexológia segítségével indítjuk be a szervezet öngyógyító folyamatait vagy a mélyszöveti masszázs, trigger pont kezelések, illetve az aromaterápiás masszás, ahol az egész testet átmasszírozzuk… 

Fresh Flow – A CITRUSOK jegyében 

Egy igazán frissítő 60 perces tavaszi masszázzsal lepünk meg benneteket! A svédmasszázs simító és dörzsölő fogásait ötvöztük a mélyszöveti masszázs elemeivel, így egy egyedi, az izomzatot lazító teljes testmasszázsra várunk. Természetesen, meleg aromaterápiás olajat használunk, mely bergamott, grapefruit, citrom, lime és narancsvirág illóolajokból lett összeállítva. Ha picit érzed, hogy fájnak az izmaid és a tavaszi fáradság jeleit tapasztalod itt a helyed, hogy beindítsuk a tavaszi áramlást! Majdnem elfelejtettük, a masszázs után egy indiai citromfűtea vár Rád!

Ár: 8900ft/60perc, azaz egy alkalom.

Talpreflexzóna masszázs

Teljesen személyre szabott kezelés! Lényege a talpreflexológia ismeretek segítségével a szervezet öngyógyító folyamatait beindítani. Talpunk különböző részein szervezetünk kicsinyített leképeződése található. A talpmasszázs alkalmával nyomás hatására egyszerű reflexet váltunk ki a szervezetben, mely beindítja az öngyógyító folyamatokat. A talpmasszázs ezen fajtája bizonyos esetekben erős, hiszen bizonyos pontokat kifejezetten erősen érdemes stimulálni (személyre szabottan), de összességében a kezelés kellemes, lazító. A kezelés egy frissítő lábfürdővel indul, majd a kezelés következik, hogy legvégül egy kellemes talpmasszázzsal zárjunk. Már az első alkalom után érezhető változások indulnak el, de érdemes megemlíteni, hogy ezt a típusú kezelést kúraszerűen érdemes alkalmazni. Olvass utána: itt.
*A kezelések alkalmával átbeszéljük, hogy milyen zónákat masszírozok, és ott milyen jelzéseket tapasztalok, de nem diagnosztizálunk. A természetes gyógymódok alkalmazása egyik esetben sem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, a szükséges orvosi beavatkozásokat!
**Ezeket a kezeléseinket Vértes Viktória talpmasszőr specialista végzi.

Ár: 6500ft/40perc, azaz egy alkalom.

Tavaszi AKCIÓ: 5500Ft/40perc!

Mélyszöveti masszázs

A mélyszöveti masszázs központjában a feszült izmok oldása, ellazítása áll, célja az izom és kötőszövet mélyebb masszírozása. Egy klasszikus masszázshoz képest lassabb, és erősebb technikával masszírozom végig az izmokat. A speciális masszázsfogások mélyen átdolgozzák az izmokat elősegítve a gyors regenerációt és a salakanyagok távozását a szövetekből. A kezelés alatt átdolgozott szövetek, izmok pár nap elteltével szinte újjászületnek. Természetesen speciális olajokat, krémeket használok, melyek segítik az izomzat ellazítását, illetve a köpöly is előkerül. A kezelés után nem ajánlott nagyobb fizikai igénybevétel. Olvass utána bővebben: itt.

Ár: 11000ft/60perc, azaz egy alkalom.

Tavaszi AKCIÓ: 9500ft/60perc!

Aromaterápiás teljes testmasszázs

Klasszikus és egyben a nagy kedvenc ez a relaxáló masszázs, melynek a svédmasszázs fogásai az alapjai! Testünkben lényegében minden összefügg mindennel, így érdemes az egész testünket átmozgatni egy masszázzsal. A különböző 100% tisztaságú növényi olajak (pl. japánmeta, levendula, rozmaring, borsmenta, szegfűszeg, fahéj, szantálfa, stb.) nemcsak a testnek, hanem a lékeknek is jót tesznek!
kötelező gyakorlatok, melyeket időre teljesítünk száműzve vannak! Miért? 
Ha valahol problémát érzékelek, természetesen nem síklom át felette, hanem megnézem az okokat, s igyekszem javítani rajta. 60 perc alatt a talpadtól kezdem a masszázst, jönnek a lábaid, kezek, farizom, majd a háti és nyaki szakaszokkal zárjuk a kezelést. Szintén saját készítésű olajjal masszírozlak! Az első alkalom egy felmérés, mely után átbeszéljük az esetleges problémákat, s hogy hogyan tudunk haladni a következő időszakban, hogy a tested új erőre kapjon. Olvas utána: itt.

Ár: 7900ft/60 perc, azaz egy alkalom.

Trigger pont terápia, masszázs

A trigger pontok az emberi test izomszövetében található feszültségcsomók, melyek létezéséről általában még mi magunk sem tudunk. A triggerpont oldáshoz elő kell készíteni az adott izomzatot, így a már ismert technikákkal alaposan át kell dolgozni a myofasciális területet. A triggerpontokat mechanikai nyomással lehet oldani. Ehhez legtöbbször a terapeuta a hüvelykujját használja, így én is. A pont eléréséhez egy lassú, fokozatos vertikális irányú erőkifejtés szükséges, ami követi a szövetenkénti lazulást. Egy – egy pont nyomása 60-90 mp-ig tarthat. A trigger pontok helyén, az izomcsomó feszülése, gátolja a véráramlást, így terület anyagcseréje romlik, ami tovább fokozza a feszességet. Az ördögi kört, a fokozódó fájdalmat a megfelelő trigger pont terápia tudja megszakítani. A bemelegítő masszázs során általában rozmaring olajat, illetve krémet használok. Fontos megemlíteni, hogy az első kezelés után 24-48 óráig lehetséges enyhe izomfájdalom (ahogy egy edzés után is van izomláz). Tartós pozitív változáshoz legalább 4-5 alkalom szükséges. Olvass utána: itt.

Ár: 11000ft/60 perc, azaz egy alkalom.

Tavaszi AKCIÓ: 9500ft/60perc!

Ősi magnéziumos masszázs

Gyere és próbáld ki a teljes testen történő relaxáló masszázst, melyet kifejezetten erre a célra kevert magas dózisú magnéziumot tartalmazó olajjal végzek. Bőrön keresztül a hatása még intenzívebb, ellazít és enyhíti a krónikus hátfájást, illetve a méregtelenítésben is nagy szerepet tölt be. A magnéziummal végzett masszázs hatékonyabban oldja az izomgörcsöket is. S a hangulatjavító és nyugtató hatásáról még nem is írtam… Olvass utána: itt.

Ár: 9000ft/60perc, azaz egy alkalom.

Aromaterápiás hátmasszázs

Fáj a derekad, zsibbad a lábad? Merev a háti szakasz és fáj az egész hátad? Sajnos az egész világ „népbetegségről” beszélünk mikor ezeket a szavakat említjük. 
Mivel én is küzdöttem ezzel a problémával 100%-ig megértem, hogy száműznéd a hátfájást az életedből! 
30 perces masszázs során a farizmok lazításával kezdek, majd a gerinc melletti tartó izmokat gyúrom át, innen haladunk a vállad feléSaját készítésű aromaterápiás olajjal dolgozom, mely segít az izomzatod lazításában. A masszázs végén átbeszéljük a kiváltó okokat és pár hasznos tanáccsal engedlek el

Ár: 4800ft/30perc, azaz egy alkalom.

Aromaterápiás For Runners

Mivel magam is futok pontosan tudom mennyit jelent felfrissíteni a lábizomzatunk egy-egy futás előtt/után. Nyilván én is találkoztam már a DOMS, azaz a késleltetett izomláz tüneteivel. Ezzel a masszázzsal segítséget szeretnék nyújtani Neked! A talpizomzaton kezdem a masszázst, aki fut, pontosan tudja mennyire fontos ez. Majd az alsó lábszárak, utána a combok és végül a farizomzat, forgók következnek. A masszázs során különböző olajokat és krémeket is használok. 

Ár: 5500ft/40perc, azaz egy alkalom.

Ajándékutalvány

Frissen és ropogósan megérkeztek a nyomdából a limitált masszázs ajándékutalványok. Minden alkalomhoz illő kétoldalas ajándékutalványok készültek, mivel különösebb alkalom nem kell ahhoz, hogy szeretteinknek egészséget ajándékozzunk!
Részletek: itt.

Online bejelentkezés:

Kérlek, helyesen töltsd ki, mert itt tudjuk visszaigazolni az időpont kérésed!

hellomassage.hu© 2020.
Az árak 2021. február 23-tól visszavonásig érvényesek. Az összes masszázstípusunk a TEOR9604 besorolás alá tartozik. Tájékoztatjuk, hogy az oldalon szereplő helyesírási- és hibás feltöltésből származó hibákból adódó félreértések és károk miatt a hellomassage.hu semminemű felelősséget nem vállal.