Melyszoveti masszazs Budapest 13 kerulet
Masszázs,  Masszázs 13 kerületben,  Mélyszöveti masszázs

Mélyszöveti masszázs

A mélyszöveti masszázs a test problémás pontjaira fókuszál. Az izmok és a környező szövetek mélyebb rétegeibe hatolva fejti ki hatását. A masszázs terapeuta rendszerint lassú, ám erőteljes mozdulatokkal masszíroz (ami a bőr alatt mélyen elhelyezkedő izom-, ín- és egyéb szöveteket célozza), és javítja a krónikusan kötött vagy fájó izmok állapotát, a tartási problémákat, illetve segíti a sérülésből való felépülést. A masszázs terapeuta ehhez a masszázshoz a kezük mellett a csuklójukat, könyöküket és alkarjukat is használják.

Mélyszöveti masszázs 13 kerület

A masszőr hasonló mozdulatokat végez, mint a svéd masszázsnál, csak jóval lassabban és mélyebb nyomással, a feszülő vagy fájdalmas területre koncentrálva. A krónikus izomfeszülés vagy sérülés következtében többnyire letapadt szövetek maradnak hátra, melyek akadályozhatják a rendes vérkeringést, és fájdalmat, korlátozott mozgást, gyulladást is okozhatnak. A mélyszöveti masszázs feltöri ezeket a letapadt részeket, így megszüntetve a fájdalmat

budapest melyszoveti masszazs

A masszázs bizonyos pontjainál a legtöbben éreznek némi diszkomfortot vagy fájdalmat, azonban ez nem lehet túl erős. Ezért fontos, hogy mindenképpen jelezd a terapeutának, ha a komfortzónádon túl eső fájdalmat vagy furcsán kellemetlen érzést tapasztalsz. A masszázst követően is megjelenhet egy kis feszülő-fájó érzés, de ennek egy-két nap alatt múlnia kell

A mélyszöveti masszázst követően érezhetsz kisebb fájdalmat, amely egy-két napig tart, s az ilyen esetek enyhítésére a terapeuta jegelést is ajánlhat otthoni „utókezelésként”.

Mint minden masszázs után itt is nagyon fontos, hogy utána megfelelő mennyiségű vizet igyunk, illetve aznap már ne végezzünk komoly fizikai terheléssel járó tevékenységet!

Jelentkezz be mélyszöveti masszázsra hozzánk:

Kérlek, helyesen töltsd ki, mert itt tudjuk visszaigazolni az időpont kérésed!
Kövess bennünket Facebookon is!