magneziumos masszázs Budapesten
Masszázs,  Ősi magnézium

Magnéziummal dúsított masszázs 5 legfontosabb hatása

A mélyszöveti masszázs különösen ajánlott, hiszen számos egészségügyi előnnyel jár, ráadásul igazi kompromisszum a luxus és a szükséglet között. Mivel mélyszöveti masszázsra nincs mindig lehetőségünk, a hétköznapokban sokat segíthet a bőrön át felszívódó magnézium rendszeres használata. Próbáld ki magad is: itt.

Lazítja a csomókat és enyhíti a húzódásokat

A fájdalmasan feszülő izomgömbök nemcsak a fizikumnak, de a közérzetnek is ártanak hosszú távon. Akár stressz, akár testmozgás miatt keletkeztek a csomók, a magnézium képes olyan szintre hatolni a szervezetben, ahova a puszta ujjak nem érnek el. Az izomszövetekben a megfelelő magnéziumszint hiánya is okozhat szúró érzést, görcsösséget, csomókat. A természetes izomlazítóként is funkcionáló magnézium könnyebbé teheti ezeknek a csomóknak a kimasszírozását.

Sportsérülések és izomregeneráció

A meghúzódott izmok és ínszalagok, a feszültség alatt álló ízületek, zúzódások vagy csak a nagy intenzitású edzéssel járó általános kopás kezelhető lehet magnézium hozzáadásával, mivel természetes gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és izomlazító tulajdonságokkal rendelkezik.

Dermatitis és akne

A magnéziumról – pontosabban a bőrön át felszívódó magnéziumról – kimutatták, hogy regeneratív és gyógyító hatása van a bőrön, ami nem véletlen: az ásványi anyagok helyi alkalmazása több ezer éves hagyománnyal bír a bőrbetegségek tüneteinek enyhítésében.

Méregtelenítés

fEgy jó masszázs nemcsak a test teljes relaxációjára van hatással, hanem méregteleníti is a szöveteket. Ebben is segíthet az anyagcsere folyamatokban szerepet játszó magnézium. Használata olyan enzimatikus reakciókat vált ki, melyek fokozzák a celluláris méregtelenítést – a magnéziumhiány kellemetlen tünetei erre is utalhatnak.

Relaxáció

Egy kellemes masszázs enyhíti az izmokban felgyűlt feszültséget, oldja a stresszt, és hangulatjavító hatása is van, amelyet a magnézium pozitív hatásai tovább erősítenek. Ez a csodálatos ásványi anyag bizonyítottan segít leküzdeni a negatív érzelmeket, és felkészíti a testet arra, hogy ésszerűen kezelje a stresszt.

Ha kipróbálnád itt megteheted!

Partnerünk: Ősi Magnézium Kft